Ako sa odstrániť zo skupiny iMessage

Všetci sme tam boli v určitom okamihu v priebehu rokov používania iOS. Vaši priatelia chcú vytvoriť nový skupinový chat iMessage, ktorý bude nakoniec nepríjemný alebo bude načase odísť.

Možno si myslíte, že v nedohľadne nie je koniec a že nemôžete opustiť rozhovor. Našťastie to tak nie je, aspoň z väčšej časti.

Postupujte podľa týchto rýchlych tipov, aby ste sa dostali zo skupinovej konverzácie služby iMessage

  • Otvorte aplikáciu Správy a klepnite na skupinovú správu (všetci používatelia musia odosielať texty prostredníctvom služby iMessage)
  • V prípade iOS 12+ a iPadOS 13+ klepnite na ikony profilu v hornej časti a potom vyberte informácie
    • V systéme iOS 11 alebo staršom klepnite na ikonu „i“
  • Klepnite na Nechajte túto konverzáciu a potvrdiť

Nechajte túto konverzáciu aktívne sa zobrazuje iba vtedy, keď všetci účastníci používajú zariadenia Apple A sú prihlásení pomocou služby iMessage. Ak jeden z členov skupiny používa SMS alebo zariadenie, ktoré nie je od spoločnosti Apple, položka Nechať túto konverzáciu je sivá.

Ak nevidíte možnosť odísť, je pravdepodobné, že jedna alebo viac skupín nepoužíva zariadenie Apple s povolenou službou iMessage.

Zlá správa? Z týchto skupinových správ sa nemôžete odstrániť.

Dobrá správa? Pravdepodobne môžete konverzáciu stlmiť.

Odporúčané čítanie

  • Použite iMessage na počítači so systémom Windows
  • Posielajte a prijímajte správy iMessage v režime v lietadle

Pred úplným opustením skupinovej správy musíte zvážiť ešte jednu možnosť. Tento proces spočíva v stlmení konverzácie, čo je pomerne pohodlná, ale skrytá funkcia.

Čo je skupinová iMessage podľa spoločnosti Apple?

Je to určite mätúce!

Apple považuje tri typy skupinových správ

  1. Skupinová správa iMessage–Všetky správy účastníkov sa odosielajú zo zariadení Apple pomocou Apple ID so zapnutou službou iMessage. Vidíte všetky odpovede
  2. Skupinové MMS–Účastníci skupiny odosielajú správy zo zariadení Apple a iných zariadení. Skupinová správa MMS podporuje fotografie, videá aj texty. Uvidíte všetky odpovede
  3. Skupinové SMS–Účastníci skupiny odosielajú správy zo všetkých typov zariadení bez akejkoľvek multimediálnej podpory. Správy sa odosielajú ako jednotlivé texty a ľudia nevidia odpovede zo skupiny ako celku

Apple plne podporuje iba jednu z týchto skupín: Skupinová správa iMessage

Áno, vaše zariadenie skutočne podporuje iba skupinové správy iba pre iMessage, kde všetci účastníci používajú zariadenia Apple a správy sú v modrých bublinách!

Iba skupinové správy iMessage vám umožňujú pomenovať skupinu, pridať alebo odobrať ľudí zo skupiny alebo skupinu opustiť.

Môžete stlmiť skupiny iMessage aj MMS.

Stlmiť skupinu

Namiesto toho, aby ste skupinovú konverzáciu opustili, môžete ju zatiaľ iba vypnúť. Spoločnosť Apple zahrnula možnosť stlmiť konkrétne konverzácie, takže vaše upozornenia prestanú vyrážať do vzduchu.

Skupinu môžu opustiť, iba ak sú všetci používatelia v skupine na zariadeniach Apple.

Ak niekto v skupine nie je na zariadení Apple, nemôžete ju opustiť.

Namiesto toho túto skupinu vyberte. Môžete stlmiť skupiny iMessage aj MMS, ale nie skupiny SMS.

Ako stlmiť konverzáciu so správou na zariadení iPhone alebo iPad

  1. OtvorSprávyaplikácia
  2. Vyberte skupinový chat, ktorý chcete opustiť
  3. V systéme iOS 12 alebo novšom klepnite na ikony profilu v hornej časti správy a potom klepnite na informácie
  4. V prípade staršieho systému iOS klepnite na „Ja“ aleboDetaily v pravom hornom rohu
  5. ZapnúťSkryť upozornenia

Táto metóda je vhodná pre tie skupinové správy, ktoré zahŕňajú používateľov iných ako iOS.

Keď je funkcia Skryť upozornenia zapnutá, vedľa konverzácie sa zobrazuje polmesiac. Toto tlačidlo zastaví upozornenia iba pre danú konverzáciu správ.

Chcete odísť zo skupiny s priateľmi alebo členmi rodiny s Androidom?

Z nejakého dôvodu spoločnosť Apple ešte neumožňuje, aby ste skupinové správy mohli úplne opustiť s používateľmi, ktorí nepoužívajú iOS. Čiastočne to súvisí so skutočnosťou, že chaty iné ako iMessage sa odosielajú prostredníctvom SMS a pomocou vášho operátora.

Zariadenia s Androidom zatiaľ nedokážu využívať výhody systému iOS a pri používaní správ SMS sa im nedostávajú rovnaké funkcie. V takom prípade budete ponechaný na kontaktovanie tvorcu skupiny, aby vás odstránil z četu.

Ak to nefunguje, budete musieť požiadať tvorcu skupiny alebo niekoho iného, ​​aby vytvorili nový skupinový čet bez uvedenia vášho čísla.

To je trochu frustrujúce, pretože to môže mať pocit, akoby ste nechceli prehrabávať perie, ale nakoniec to bude lepšie.

Ako opustiť skupinový chat iMessage na zariadeniach iPhone, iPad alebo iPod

Ste teda súčasťou skupinovej služby iMessage a upozornenia sa nezastavia.

Možno skupina hovorí o veciach, ktoré sa vás netýkajú, a zanecháva správu ako spam.

Iste, môžete stlmiť upozornenia pre daný skupinový rozhovor, ale čo ak sa chcete úplne odstrániť?

Pravidlá pre opustenie tejto konverzácie

Najprv nezabudnite, že sa vám nebude zobrazovať možnosť Ponechať túto konverzáciu zo skupinových správ MMS alebo skupinových SMS správ.

A možnosť opustiť túto konverzáciu zo skupinovej aplikácie iMessage je k dispozícii, iba ak má táto konverzácia najmenej tri ostatní ľudia (teda celkom štyri vrátane vás.)

Ak máte menej ako štyri osoby, program Nechajte túto konverzáciu je sivý.

Tu sú kroky na opustenie skupinovej konverzácie iMessage

  1. OtvorSprávy aplikácia
  2. Vyberte skupinový chat, ktorý chcete opustiť
  3. V systéme iOS 12 alebo novšom klepnite na ikony profilu v hornej časti správy a potom klepnite na informácie
    1. V prípade staršieho systému iOS klepnite naDetaily v pravom hornom rohu
  4. Posuňte sa úplne nadol a vyberteNechajte túto konverzáciu
    1. Skupinovú správu môžete zanechať, iba ak sú v skupine najmenej 4 účastníci vrátane vás

Odtiaľ vás prístroj požiada o potvrdenie, že chcete chat opustiť.

Stačí klepnúť na potvrdenie a nebudete sa musieť obávať nepríjemnej skupinovej konverzácie.

Odstráňte ostatných zo skupiny

Je veľmi pravdepodobné, že niekedy budete musieť niekoho zo skupinovej aplikácie iMessage odstrániť.

Či už je to niekto, koho ste pridali náhodne, alebo nemá žiadny vplyv, proces je stále dosť ľahký, priamy a bezbolestný.

Rovnako ako Opustiť túto konverzáciu, môžete zo skupiny iMessage odstrániť iba osobu, ktorá má najmenej troch ďalších ľudí - teda celkovo štyri vrátane vás!

A nemôžete pridávať ani odstraňovať ľudí zo skupinových správ MMS ani skupinových SMS správ.

Tu sú kroky na odstránenie niekoho zo skupiny iMessage:

  1. OtvorSprávy aplikácia
  2. Vyberte chat skupinovej správy
  3. V systéme iOS 12 alebo novšom klepnite na ikony profilu v hornej časti správy a potom vyberte informácie
    1. V staršom systéme iOS klepnite na Detaily alebo "i”V pravom hornom rohu
  4. Prejdite prstom doľava nad menom kontaktu, ktorý chcete odstrániť
  5. Klepnite naOdstrániť
    1. Ak možnosť Odstrániť nevidíte, je pravdepodobné, že v konverzácii sú celkovo menej ako štyria ľudia, alebo sa vo vlákne správy nachádza kombinácia zariadení Apple a iných zariadení.
  6. Klepnite nahotový

Po dokončení iOS automaticky danú osobu zo skupiny odstráni.

Tento postup udržuje názov vašej skupiny v kontakte s históriou četu.

Ak chcete uchovať históriu celej konverzácie, je dôležité používateľov odstrániť.

Záver

Niet pochýb o tom, že iMessage je najlepšou platformou na zasielanie správ pre používateľov systému iOS. Google v tejto súvislosti naďalej bojuje, pričom niektorí používatelia systému Android požadujú sprístupnenie služby iMessage v operačnom systéme Google.

V aplikácii Správy je však zabalených veľa funkcií, a to je len niekoľko. Ak máte akékoľvek otázky, dajte nám vedieť v komentároch nižšie. Ak máte nejaké tipy, ktoré by vás radi zaujali, neváhajte a ozvite sa v komentároch.

Tipy pre čitateľov

  • J. Smith navrhuje ľuďom, ktorí chcú blokovať tieto kontakty zo skupinových textových vlákien, ktoré zahŕňajú používateľov systému Android a ďalších. Ísť doNastavenia> Telefón> Blokovanie a identifikácia hovorov> Blokovať kontakt. Alebo klepnite na vlákno skupinovej textovej správy, z ktorého chcete vystúpiť, klepnite na tlačidlo „i“. Potom postupne klepnite na mená alebo telefónne čísla vo vlákne, posuňte sa do dolnej časti obrazovky Kontaktné informácie a vyberte možnosť Blokovať tohto volajúceho.

Posledné príspevky